pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

E-Devlet kapısını 'yardım için' çalan çok oldu

Spor 17.07.2014 - 06:50, Güncelleme: 17.07.2014 - 06:50
 

E-Devlet kapısını 'yardım için' çalan çok oldu

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca sosyal yardımların takibini kolaylaştırmak için başlatılan ve bir ilk olan ''e-Devlet Kapısı'' uygulaması vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Bakanlık, sosyal yardımlar ve gelir testi işlemlerini e-Devlet Kapısı uygulamasına entegre ederek, Aralık 2013'te vatandaşların hizmetine sunmuştu. Sistemin kullanıma açılmasıyla vatandaşlar, vakıflara uğramadan internet üzerinden kendi sosyal yardım bilgilerine anında erişim imkanına kavuştu.   Bu kapsamda yıl başından itibaren e-Devlet Kapısı üzerinden toplam 801 bin 184 sorgulama gerçekleştirildi. Vatandaşlar yardım durumlarına ve gelir testlerine ilişkin en güncel bilgileri internet ortamından öğrendi.   E-Devlet Kapısı üzerinden, şartlı nakit transferi, eşi vefat etmiş kadınlara yönelik nakdi yardım, 2022 sayılı kanun kapsamında yapılan ödemeler gibi merkezi yardımların yanı sıra genel sağlık sigortası gelir testi sonuçlarına ilişkin başvuru durumu, ödeme tutarları ve diğer bilgileri öğrenilebiliniyor.   Vatandaşlar ''www.turkiye.gov.tr'' adresine girerek e-Devlet Kapısı üzerinden istenilen bilgiye ulaşabiliyor.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca sosyal yardımların takibini kolaylaştırmak için başlatılan ve bir ilk olan ''e-Devlet Kapısı'' uygulaması vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Bakanlık, sosyal yardımlar ve gelir testi işlemlerini e-Devlet Kapısı uygulamasına entegre ederek, Aralık 2013'te vatandaşların hizmetine sunmuştu.

Sistemin kullanıma açılmasıyla vatandaşlar, vakıflara uğramadan internet üzerinden kendi sosyal yardım bilgilerine anında erişim imkanına kavuştu.

 

Bu kapsamda yıl başından itibaren e-Devlet Kapısı üzerinden toplam 801 bin 184 sorgulama gerçekleştirildi. Vatandaşlar yardım durumlarına ve gelir testlerine ilişkin en güncel bilgileri internet ortamından öğrendi.

 

E-Devlet Kapısı üzerinden, şartlı nakit transferi, eşi vefat etmiş kadınlara yönelik nakdi yardım, 2022 sayılı kanun kapsamında yapılan ödemeler gibi merkezi yardımların yanı sıra genel sağlık sigortası gelir testi sonuçlarına ilişkin başvuru durumu, ödeme tutarları ve diğer bilgileri öğrenilebiliniyor.

 

Vatandaşlar ''www.turkiye.gov.tr'' adresine girerek e-Devlet Kapısı üzerinden istenilen bilgiye ulaşabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.