pendik escort bayan
ak

İşte Erdoğan'ın yeni seçim şarkısı

12.07.2014 - 00:12, Güncelleme: 12.07.2014 - 00:12
 

İşte Erdoğan'ın yeni seçim şarkısı

Erdoğan'ın Türkiye'nin Vizyon Belgesi'ni açıkladığı toplantıda söz ve müziği Uğur Işılak'a ait olan yeni seçim şarkısı da ilk kez tanıtıldı.

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun geçtiğimiz günlerde "Ekmek için Ekmeleddin" sloganlı tanıtım toplantısının ardından Erdoğan da tanıtımını yaptı.  Haliç Kongre Merkezi'nde 4 bin kişiye Türkiye'nin Yeni Vizyon Belgesi'ni açıklayan Erdoğan'ın, Dombra'dan sonra belirlenen seçim şarkısı da ilk kez tanıtıldı.  BU MİLLETİN ADAMI ERDOĞAN "Bu milletin adamı Erdoğan" adını taşıyan şarkı toplantının girişinde tanıtıldı. İŞTE ERDOĞAN ADINA YAZILAN YENİ ŞARKININ SÖZLERİ Kul olmadık hiç bir kula Meyletmedik sağa sola Baş koymuşuz aynı yola Sevdan sevdamızdır bizim Erdoğan, Erdoğan Bu milletin adamı Erdoğan Erdoğan Bu milletin adamı Göğsümüzü gere gere Yürüyoruz aynı yere Fırsat verme zalimlere Kavgan kavgamızdır bizim Güneş gibi doğdukça sen Kalbimize değdikçe sen Hakka boyun eğdikçe sen Davan davamızdır bizim Erdoğan, Erdoğan Bu milletin adamı Kaynak: Haber7.com
Erdoğan'ın Türkiye'nin Vizyon Belgesi'ni açıkladığı toplantıda söz ve müziği Uğur Işılak'a ait olan yeni seçim şarkısı da ilk kez tanıtıldı.

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun geçtiğimiz günlerde "Ekmek için Ekmeleddin" sloganlı tanıtım toplantısının ardından Erdoğan da tanıtımını yaptı. 


Haliç Kongre Merkezi'nde 4 bin kişiye Türkiye'nin Yeni Vizyon Belgesi'ni açıklayan Erdoğan'ın, Dombra'dan sonra belirlenen seçim şarkısı da ilk kez tanıtıldı. 

BU MİLLETİN ADAMI ERDOĞAN

"Bu milletin adamı Erdoğan" adını taşıyan şarkı toplantının girişinde tanıtıldı.

İŞTE ERDOĞAN ADINA YAZILAN YENİ ŞARKININ SÖZLERİ

Kul olmadık hiç bir kula

Meyletmedik sağa sola

Baş koymuşuz aynı yola

Sevdan sevdamızdır bizim


Erdoğan, Erdoğan

Bu milletin adamı

Erdoğan Erdoğan

Bu milletin adamı


Göğsümüzü gere gere

Yürüyoruz aynı yere

Fırsat verme zalimlere

Kavgan kavgamızdır bizim


Güneş gibi doğdukça sen

Kalbimize değdikçe sen

Hakka boyun eğdikçe sen

Davan davamızdır bizim


Erdoğan, Erdoğan

Bu milletin adamı

Kaynak: Haber7.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.