pendik escort bayan
ak

Sivas'ta İntihar!

09.07.2014 - 14:12, Güncelleme: 09.07.2014 - 14:12
 

Sivas'ta İntihar!

Sivas'ta berber, 32 yaşındaki Hasan Cebeci, evindeki doğalgaz borusuna bağladığı ipi boynuna geçirerek intihar etti.

Sivas'ta berber, 32 yaşındaki Hasan Cebeci, evindeki doğalgaz borusuna bağladığı ipi boynuna geçirerek intihar etti. Olay, saat 01.00 sıralarında Şeyh Şamil Mahallesi Şehit Hamit Kandur Caddesi'nde meydana geldi. Evli ve 2 çocuk babası Hasan Cebeci, yakınları uyuduğu sırada yaşamına son verdi. Uyanınca eşini asılı halde bulan 32 yaşındaki Makbule Cebeci şoke oldu. Makbule Cebeci, bıçak ile halatı keserek eşinin cesedini borudan indirdikten sonra durumu polis ekiplerine haber verdi. Sevk edilen sağlık ekiplerinin müdahalede bulunduğu Cebeci kurtarılamadı. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemeleri ardından Cebeci'nin cesedi otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Cebeci'nin bir süredir maddi sıkıntısı çektiği, bu nedenle intihar ettiği sanılıyor. Soruşturma başlatıldı. - Sivas
Sivas'ta berber, 32 yaşındaki Hasan Cebeci, evindeki doğalgaz borusuna bağladığı ipi boynuna geçirerek intihar etti.

Sivas'ta berber, 32 yaşındaki Hasan Cebeci, evindeki doğalgaz borusuna bağladığı ipi boynuna geçirerek intihar etti.

Olay, saat 01.00 sıralarında Şeyh Şamil Mahallesi Şehit Hamit Kandur Caddesi'nde meydana geldi. Evli ve 2 çocuk babası Hasan Cebeci, yakınları uyuduğu sırada yaşamına son verdi. Uyanınca eşini asılı halde bulan 32 yaşındaki Makbule Cebeci şoke oldu.

Makbule Cebeci, bıçak ile halatı keserek eşinin cesedini borudan indirdikten sonra durumu polis ekiplerine haber verdi. Sevk edilen sağlık ekiplerinin müdahalede bulunduğu Cebeci kurtarılamadı.

Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemeleri ardından Cebeci'nin cesedi otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Cebeci'nin bir süredir maddi sıkıntısı çektiği, bu nedenle intihar ettiği sanılıyor. Soruşturma başlatıldı. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.