pendik escort bayan
ak

Dileklerini Balonlarla Gökyüzüne Bıraktılar

Kültür-Sanat 23.04.2014 - 10:25, Güncelleme: 23.04.2014 - 10:25
 

Dileklerini Balonlarla Gökyüzüne Bıraktılar

Sivas'ta Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören çocuklar için hastane bahçesinde 23 Nisan kutlaması yapıldı.

Sivas'ta Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören çocuklar için hastane bahçesinde 23 Nisan kutlaması yapıldı. Çocuklar dileklerini yazdıkları balonları gökyüzüne bıraktı. Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi pediatri servislerinde yatan çocuklar için hastane yönetimi 23 Nisan kutlaması düzenledi. Kutlamalar kapsamında bir araya gelen çocuklar, balonlara dileklerini yazarak gökyüzüne bıraktı. Daha sonra servislerine çıkan çocuklar burada pasta yiyerek müzikler eşliğinde dans etti. Cumhuriyet Üniversitesi Pediatri Ana Bilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Dilara İçağasıoğlu, "Bütün çocuklar hayata başladıklarında büyük bir ailenin umuduyla başlarlar, tabi her zaman hayat iyi gitmiyor. Bazen hastalıklar olur, hastahanede yatmaları gerekir. Biz de çocukların bu umutlarını, neşelerini kırmamak için 23 Nisan'ı hastahanede kutlamaya karar verdik. Pastalar kesip dilek balonları uçuruyoruz. Daha sonra çocuklara hediye dağıtıyoruz. Çocukların neşesi bize de yansıyor. İnşallah çocuklarımız her zaman bayram gibi yaşarlar." dedi. Hastane Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Ekber Şahin ise 23 Nisan etkinliği ile tedavi gören çocuklara bir nebze olsun hastalığı unutturmayı hedeflediklerini dile getirdi. Etkinlik kapsamında epilepsi hastası 10 yaşındaki Turan Koç, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Gökçe'nin makam koltuğuna oturdu. Koç, "Buradaki hasta kardeşlerime ve hasta yakınlarına acil şifalar diliyorum" diye konuştu. - SİVAS BÜLTENİ       Facebook Resmi Sayfamız => https://www.facebook.com/sivasbultenicom   Twitter Resmi Sayfamız => https://twitter.com/sivas_bulteni   İletişim: sivasbulteni@hotmail.com.tr
Sivas'ta Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören çocuklar için hastane bahçesinde 23 Nisan kutlaması yapıldı.

Sivas'ta Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören çocuklar için hastane bahçesinde 23 Nisan kutlaması yapıldı. Çocuklar dileklerini yazdıkları balonları gökyüzüne bıraktı.

Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi pediatri servislerinde yatan çocuklar için hastane yönetimi 23 Nisan kutlaması düzenledi. Kutlamalar kapsamında bir araya gelen çocuklar, balonlara dileklerini yazarak gökyüzüne bıraktı. Daha sonra servislerine çıkan çocuklar burada pasta yiyerek müzikler eşliğinde dans etti. Cumhuriyet Üniversitesi Pediatri Ana Bilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Dilara İçağasıoğlu, "Bütün çocuklar hayata başladıklarında büyük bir ailenin umuduyla başlarlar, tabi her zaman hayat iyi gitmiyor. Bazen hastalıklar olur, hastahanede yatmaları gerekir. Biz de çocukların bu umutlarını, neşelerini kırmamak için 23 Nisan'ı hastahanede kutlamaya karar verdik. Pastalar kesip dilek balonları uçuruyoruz. Daha sonra çocuklara hediye dağıtıyoruz. Çocukların neşesi bize de yansıyor. İnşallah çocuklarımız her zaman bayram gibi yaşarlar." dedi. Hastane Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Ekber Şahin ise 23 Nisan etkinliği ile tedavi gören çocuklara bir nebze olsun hastalığı unutturmayı hedeflediklerini dile getirdi. Etkinlik kapsamında epilepsi hastası 10 yaşındaki Turan Koç, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Gökçe'nin makam koltuğuna oturdu. Koç, "Buradaki hasta kardeşlerime ve hasta yakınlarına acil şifalar diliyorum" diye konuştu. - SİVAS BÜLTENİ

 

 

 

Facebook Resmi Sayfamız => https://www.facebook.com/sivasbultenicom

 

Twitter Resmi Sayfamız => https://twitter.com/sivas_bulteni

 

İletişim: sivasbulteni@hotmail.com.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.