pendik escort bayan
ak

Evi Yanan Kadına Valilik ve Belediye Sahip Çıktı

23.04.2014 - 10:17, Güncelleme: 23.04.2014 - 10:17
 

Evi Yanan Kadına Valilik ve Belediye Sahip Çıktı

Sivas'ta buzları eritmek için buzdolabının içinde ateş yakınca evi yanan 84 yaşındaki Mevlüde Yıldız'a Sivas Valiliği ve belediye sahip çıktı.

Sivas'ta buzları eritmek için buzdolabının içinde ateş Yakınca evi yanan 84 yaşındaki Mevlüde Yıldız'a Sivas Valiliği ve belediye sahip çıktı. Çayboyu Mahallesi'nde bulunan iki katlı kerpiç evinde yalnız yaşayan Mevlüde Yıldız geçen perşembe günü buzdolabının içerisinde oluşan buzları eritmek için dolabın içerisine gazete kağıtlarını koyarak ateş yaktı. Buzdolabının tutuşması sonucu alevler kısa sürede her yeri kaplayarak yaşlı kadının evini kullanılmaz hale getirdi. Yangın sonrası evsiz kalan Mevlüde Yıldız'a ölen kardeşi Mehmet Öter'in eşi Güllü Öter sahip çıkarak evine aldı. DHA'nın haberi sonrası harekete geçen Sivas Valiliği ve Sivas Belediyesi bugün yaşlı kadını mahallede sığındığı evde ziyaret etti. Ziyarette Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Müdür vekili Yılmaz Yüzgüleç, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sefer Buğrul katıldı. Ziyaret sırasında Vali Yardımcısı Kalaylı, Mevlüde Yıldız'a her türlü yardımın yapılacağı sözünü verdi.  Kalaylı, "Arkadaşlarımız gerekli incelemeleri yaptılar. Zaten bizde acil ihtiyaçları için bir miktar para yardımı yaptık. Bugün ise teyzemizi ziyarete geldik. Bu olayda en büyük tesellimiz teyzemize bir şey olmaması. Biz bundan sonra kendisinin sağlıklı bir şekilde yaşayabilmesi için bu durumu değerlendireceğiz. Perşembe günü teyzemizin gerekli raporlarını alacağız. Daha sonra kendisinin barınması ile ilgili ne gerekiyor ise elimizden gelen yardımı yapmaya çalışacağız." dedi. Yangın sonrası oturduğu bina kullanılamaz hale gelen ve evsiz kalan Mevlüde Yıldız için Çayboyu Mahallesi'nde bulunan boş bir araziye prefabrik ev yapılması kararlaştırıldı. Gerekli hazırlıkların tamamlanmasının ardından evin inşasına başlanacağı belirtildi. - SİVAS BÜLTENİ     Facebook Resmi Sayfamız => https://www.facebook.com/sivasbultenicom   Twitter Resmi Sayfamız => https://twitter.com/sivas_bulteni   İletişim: sivasbulteni@hotmail.com.tr
Sivas'ta buzları eritmek için buzdolabının içinde ateş yakınca evi yanan 84 yaşındaki Mevlüde Yıldız'a Sivas Valiliği ve belediye sahip çıktı.

Sivas'ta buzları eritmek için buzdolabının içinde ateş Yakınca evi yanan 84 yaşındaki Mevlüde Yıldız'a Sivas Valiliği ve belediye sahip çıktı.

Çayboyu Mahallesi'nde bulunan iki katlı kerpiç evinde yalnız yaşayan Mevlüde Yıldız geçen perşembe günü buzdolabının içerisinde oluşan buzları eritmek için dolabın içerisine gazete kağıtlarını koyarak ateş yaktı. Buzdolabının tutuşması sonucu alevler kısa sürede her yeri kaplayarak yaşlı kadının evini kullanılmaz hale getirdi.

Yangın sonrası evsiz kalan Mevlüde Yıldız'a ölen kardeşi Mehmet Öter'in eşi Güllü Öter sahip çıkarak evine aldı. DHA'nın haberi sonrası harekete geçen Sivas Valiliği ve Sivas Belediyesi bugün yaşlı kadını mahallede sığındığı evde ziyaret etti. Ziyarette Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet ÖzaydınSosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Müdür vekili Yılmaz Yüzgüleç, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sefer Buğrul katıldı.

Ziyaret sırasında Vali Yardımcısı Kalaylı, Mevlüde Yıldız'a her türlü yardımın yapılacağı sözünü verdi.  Kalaylı, "Arkadaşlarımız gerekli incelemeleri yaptılar. Zaten bizde acil ihtiyaçları için bir miktar para yardımı yaptık. Bugün ise teyzemizi ziyarete geldik. Bu olayda en büyük tesellimiz teyzemize bir şey olmaması. Biz bundan sonra kendisinin sağlıklı bir şekilde yaşayabilmesi için bu durumu değerlendireceğiz. Perşembe günü teyzemizin gerekli raporlarını alacağız. Daha sonra kendisinin barınması ile ilgili ne gerekiyor ise elimizden gelen yardımı yapmaya çalışacağız." dedi.

Yangın sonrası oturduğu bina kullanılamaz hale gelen ve evsiz kalan Mevlüde Yıldız için Çayboyu Mahallesi'nde bulunan boş bir araziye prefabrik ev yapılması kararlaştırıldı. Gerekli hazırlıkların tamamlanmasının ardından evin inşasına başlanacağı belirtildi. - SİVAS BÜLTENİ

 

 

Facebook Resmi Sayfamız => https://www.facebook.com/sivasbultenicom

 

Twitter Resmi Sayfamız => https://twitter.com/sivas_bulteni

 

İletişim: sivasbulteni@hotmail.com.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.