pendik escort bayan
ak

Sivas Devlet Tiyatrosu'nda Darp İddiası

23.04.2014 - 10:14, Güncelleme: 23.04.2014 - 10:14
 

Sivas Devlet Tiyatrosu'nda Darp İddiası

SDT Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Umut Koşan, tiyatronun müdür muavini H.G. tarafından darp edildiğini öne sürerek hastaneye başvurdu.

33 yaşındaki Umut Koşan tiyatroda çalışırken akşam saatlerinde SDT müdür muavini H.G. ile karşılaştı. Koşan, daha önceden aralarında husumet bulunan H.G.'nin kendisine hakaret ederek omuzuna sert bir şekilde vurduğunu ifade etti.   İddiaya göre Koşan, omuzuna aldığı darbe sonrasında spastic rahatsızlığı nedeniyle atak geçirdi. Ambulansla Sivas Devlet Hastanesi'ne getirilerek acil serviste tedaviye alınan Koşan, darp raporu alarak savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyledi. Umut Koşan darp iddiasına ilişkin yaptığı açıklamada, "Ben merdivenden inmeye çalışıyordum, o da yukarı çıkıyordu. Ben merdivene adım atmadan önce bana hakaret ederek sert bir biçimde omuzuma vurdu. Bende ondan sonra atak geçirdim. Sonrasını hatırlamıyorum. Söz konusu kişi zaten mobbing suçundan soruşturma geçirmişti. Bu idarı bir konu olduğu için bununla ilgili bir şey söylemek istemiyorum. Bundan sonraki süreçte hukuki hakkımı arayacağım" dedi. Darp ve hakaret suçlamalarını kabul etmediğini belirten H.G. ise, Umut Koşan'ın kendisine omuz atarak kasıtlı bir şekilde kendini yere attığını ifade etti. SİVAS BÜLTENİ
SDT Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Umut Koşan, tiyatronun müdür muavini H.G. tarafından darp edildiğini öne sürerek hastaneye başvurdu.

33 yaşındaki Umut Koşan tiyatroda çalışırken akşam saatlerinde SDT müdür muavini H.G. ile karşılaştı. Koşan, daha önceden aralarında husumet bulunan H.G.'nin kendisine hakaret ederek omuzuna sert bir şekilde vurduğunu ifade etti.

 

İddiaya göre Koşan, omuzuna aldığı darbe sonrasında spastic rahatsızlığı nedeniyle atak geçirdi. Ambulansla Sivas Devlet Hastanesi'ne getirilerek acil serviste tedaviye alınan Koşan, darp raporu alarak savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyledi. Umut Koşan darp iddiasına ilişkin yaptığı açıklamada, "Ben merdivenden inmeye çalışıyordum, o da yukarı çıkıyordu. Ben merdivene adım atmadan önce bana hakaret ederek sert bir biçimde omuzuma vurdu. Bende ondan sonra atak geçirdim. Sonrasını hatırlamıyorum. Söz konusu kişi zaten mobbing suçundan soruşturma geçirmişti. Bu idarı bir konu olduğu için bununla ilgili bir şey söylemek istemiyorum. Bundan sonraki süreçte hukuki hakkımı arayacağım" dedi.

Darp ve hakaret suçlamalarını kabul etmediğini belirten H.G. ise, Umut Koşan'ın kendisine omuz atarak kasıtlı bir şekilde kendini yere attığını ifade etti. SİVAS BÜLTENİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.