pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Dönere Kadın Eli Değdi

16.04.2014 - 16:02, Güncelleme: 16.04.2014 - 16:02
 

Sivas'ta Dönere Kadın Eli Değdi

Sivas'ta yaşayan 41 yaşındaki Gül Karaca, arkadaşına ait lokantada döner ustası olarak görev yapıyor.

Sivas'ta yaşayan 41 yaşındaki Gül Karaca, arkadaşına ait lokantada döner ustası olarak görev yapıyor. Sivas'ta bu alanda tek kadın olduğunu belirten Karaca, müşterilerden ilgi gördüğünü söyledi. Kent merkezindeki işlek caddelerden Atatürk Caddesi üzerinde arkadaşı Hakan Soydaner'e ait lokantada dönercilik yapan Gül Karaca, müşterilerin ilgisini çekiyor. Lokantadaki tavuk döneri kendisi hazırlayıp ocağı takan ve pişirip servisini yapan Karaca mesleği başarıyla icra ediyor. Sivas'ın tek kadın dönercisi olan Karaca en büyük destekçisinin kendisini görerek dükkana gelen kadınlar olduğunu söyledi. Daha önceleri çeşitli işlerde çalışan Karaca, son 1 yıldır ise bu işi yaptığını ve günlük 30 kilo tavuk döner sattığını belirtti. Bu tür işyerlerinde genellikle döner ustası olarak hep erkeklerin görev aldığını söyleyen Gül Karaca, "Bu işte bayanların da olması gerektiğini düşündüm. Denedim gayet güzel tepkiler alıyorum. Bayanların farklı alanlarda çalışması güzel. Gelen müşteriler beni döner tezganın başında görünce şaşırıyorlar. 'Kesemesin, parmaklarına dikkat et' diyorlar. Bu zamana kadar her hangi bir sıkıntı yaşamadım. Bütün bayan arkadaşlarıma tavsiye ederim. Mutlaka denesinler. Ben çok güzel tepkiler alıyorum" diye konuştu. İşyeri sahibi Hakan Soydaner ise kadınların gıda sektöründe daha fazla yer alması gerektiğine inandığını söyledi. Soydaner, "Gül Hanım bir gün önce gelir dönerini açar. Sabah geldiği zaman da ocağa takar. Pişirerek satmaya başlar. Daha önce tavuk döner kesen bayana ben tanık olmadım. Genelde mutfak kısmında çalışanlar var ama böyle döner kesen yok. Gül Hanım'ın bu işte yeteneği el becerisi var. İşi çok çabuk öğrendi. Ben çoğu zaman işyerine gelmiyorum. Benim yokluğumu hiç aratmıyor. Gül Hanım'ı gören erkekler çok şaşırıyor. Görünce önce bir durup bakıyorlar" diye konuştu. - Sivas       Facebook Sayfamız => https://www.facebook.com/sivasbultenicom   Twitter Resmi Sayfamız => https://twitter.com/sivas_bulteni   İletişim: sivasbulteni@hotmail.com.tr
Sivas'ta yaşayan 41 yaşındaki Gül Karaca, arkadaşına ait lokantada döner ustası olarak görev yapıyor.

Sivas'ta yaşayan 41 yaşındaki Gül Karaca, arkadaşına ait lokantada döner ustası olarak görev yapıyor. Sivas'ta bu alanda tek kadın olduğunu belirten Karaca, müşterilerden ilgi gördüğünü söyledi.

Kent merkezindeki işlek caddelerden Atatürk Caddesi üzerinde arkadaşı Hakan Soydaner'e ait lokantada dönercilik yapan Gül Karaca, müşterilerin ilgisini çekiyor. Lokantadaki tavuk döneri kendisi hazırlayıp ocağı takan ve pişirip servisini yapan Karaca mesleği başarıyla icra ediyor. Sivas'ın tek kadın dönercisi olan Karaca en büyük destekçisinin kendisini görerek dükkana gelen kadınlar olduğunu söyledi. Daha önceleri çeşitli işlerde çalışan Karaca, son 1 yıldır ise bu işi yaptığını ve günlük 30 kilo tavuk döner sattığını belirtti. Bu tür işyerlerinde genellikle döner ustası olarak hep erkeklerin görev aldığını söyleyen Gül Karaca, "Bu işte bayanların da olması gerektiğini düşündüm. Denedim gayet güzel tepkiler alıyorum. Bayanların farklı alanlarda çalışması güzel. Gelen müşteriler beni döner tezganın başında görünce şaşırıyorlar. 'Kesemesin, parmaklarına dikkat et' diyorlar. Bu zamana kadar her hangi bir sıkıntı yaşamadım. Bütün bayan arkadaşlarıma tavsiye ederim. Mutlaka denesinler. Ben çok güzel tepkiler alıyorum" diye konuştu.

İşyeri sahibi Hakan Soydaner ise kadınların gıda sektöründe daha fazla yer alması gerektiğine inandığını söyledi. Soydaner, "Gül Hanım bir gün önce gelir dönerini açar. Sabah geldiği zaman da ocağa takar. Pişirerek satmaya başlar. Daha önce tavuk döner kesen bayana ben tanık olmadım. Genelde mutfak kısmında çalışanlar var ama böyle döner kesen yok. Gül Hanım'ın bu işte yeteneği el becerisi var. İşi çok çabuk öğrendi. Ben çoğu zaman işyerine gelmiyorum. Benim yokluğumu hiç aratmıyor. Gül Hanım'ı gören erkekler çok şaşırıyor. Görünce önce bir durup bakıyorlar" diye konuştu. - Sivas

 

 

 

Facebook Sayfamız => https://www.facebook.com/sivasbultenicom

 

Twitter Resmi Sayfamız => https://twitter.com/sivas_bulteni

 

İletişim: sivasbulteni@hotmail.com.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.