pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Aydın’dan kutlu doğum haftası mesajı

14.04.2014 - 17:25, Güncelleme: 14.04.2014 - 17:25
 

Başkan Aydın’dan kutlu doğum haftası mesajı

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, “Kutlu Doğum Haftası” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Aydın mesajında; Âlemlere rahmet, gönüllerimize ışık, iki cihanımıza kurtuluş olan Yüce Peygamberimizin ahlakı ile ahlaklanmak, O’nun getirdiği ilahi vahyi hayatımızın her alanında yaşamak ve bunu hayat tarzı haline getirebilmek temennisinde bulundu.     Aydın ayrıca; “Allah resulü, “Kendiniz için istediğinizi mümin kardeşinizi için de istemedikçe kâmil mümin olamazsınız” buyurdu.   “Mümin müminin kardeşidir. Ey Allah’ın kulları kardeş olunuz diye kardeşliğe çağırır Nebiler Nebisi”   Efendiler Efendisi, “İman etmedikçe Cennet’e giremezsiniz. Birbirinizi sevmedikçe de olgun mümin olamazsınız” der.   Resulullah’ın bu üç öğüdü bize çok şey söylüyor.   Diğerkâmlığı öğretiyor. İmanın olgunlaşmasının önemini dile getiriyor.   Kardeşlikten bahsediyor. Getirdiği dinin güzelliklerini gözler önüne seriyor.   Zira İslam sevgi ve saygıyı önceleyen bir dindir. Kin, nefret, düşmanlık yoktur. Hasbilik vardır, samimiyet vardır, teslimiyet vardır, bende olan kardeşimde de olsun düşüncesi vardır.   Ben de bu vesile ile âlemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed Mustafa (SAV)’in 1443. Yıldönümünde o’nu sadece anmak değil anlamak temennisiyle tüm mümin kardeşlerimin “Kutlu Doğum Haftası”nı kutluyor, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum” ifadelerini kullandı. SİVAS
Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, “Kutlu Doğum Haftası” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Aydın mesajında; Âlemlere rahmet, gönüllerimize ışık, iki cihanımıza kurtuluş olan Yüce Peygamberimizin ahlakı ile ahlaklanmak, O’nun getirdiği ilahi vahyi hayatımızın her alanında yaşamak ve bunu hayat tarzı haline getirebilmek temennisinde bulundu.

 

 

Aydın ayrıca; “Allah resulü, “Kendiniz için istediğinizi mümin kardeşinizi için de istemedikçe kâmil mümin olamazsınız” buyurdu.

 

“Mümin müminin kardeşidir. Ey Allah’ın kulları kardeş olunuz diye kardeşliğe çağırır Nebiler Nebisi”

 

Efendiler Efendisi, “İman etmedikçe Cennet’e giremezsiniz. Birbirinizi sevmedikçe de olgun mümin olamazsınız” der.

 

Resulullah’ın bu üç öğüdü bize çok şey söylüyor.

 

Diğerkâmlığı öğretiyor. İmanın olgunlaşmasının önemini dile getiriyor.

 

Kardeşlikten bahsediyor. Getirdiği dinin güzelliklerini gözler önüne seriyor.

 

Zira İslam sevgi ve saygıyı önceleyen bir dindir. Kin, nefret, düşmanlık yoktur. Hasbilik vardır, samimiyet vardır, teslimiyet vardır, bende olan kardeşimde de olsun düşüncesi vardır.

 

Ben de bu vesile ile âlemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed Mustafa (SAV)’in 1443. Yıldönümünde o’nu sadece anmak değil anlamak temennisiyle tüm mümin kardeşlerimin “Kutlu Doğum Haftası”nı kutluyor, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum” ifadelerini kullandı. SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.