pendik escort bayan
ak

Sivasbülteni’nden Vali Barut'a Ziyaret

12.04.2014 - 15:15, Güncelleme: 12.04.2014 - 15:15
 

Sivasbülteni’nden Vali Barut'a Ziyaret

Sivas Valisi Zübeyir Kemelek’in vefatının ardından Bakanlar Kurulu Kararı ile yaklaşık bir ay önce Sivas Valiliğine atanan Vali Alim Barut’a ziyaretler sürüyor.

Sivas’ta 5 yıldır  internet gazeteciliği alanında ilkeli, tarafsız ve objektif  yayın yapan Sivasbulteni.com Haber gazetemizin  İmtiyaz sahibi Menderes Apaydın, Vali Alim Barut’u ziyaret ederek görevinden başarılar diledi.   Ziyarette konuşan Sivasbulteni.com Haber gazetesi İmtiyaz sahibi Apaydın,  Sivas bülteni yayınları hakkında Vali Barut’a, bilgiler vererek yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Barut ise Sivas’ta görev yaptığı için çok mutlu olduğunu  söyledi. sivas bülteni         Editör => www.sivasbulteni.com   Facebook Sayfamız =>  https://www.facebook.com/sivasbultenicom   Twitter Resmi Sayfamız => https://twitter.com/sivas_bulteni   İletişim: sivasbulteni@hotmail.com.tr
Sivas Valisi Zübeyir Kemelek’in vefatının ardından Bakanlar Kurulu Kararı ile yaklaşık bir ay önce Sivas Valiliğine atanan Vali Alim Barut’a ziyaretler sürüyor.

Sivas’ta 5 yıldır  internet gazeteciliği alanında ilkeli, tarafsız ve objektif  yayın yapan Sivasbulteni.com Haber gazetemizin  İmtiyaz sahibi Menderes Apaydın, Vali Alim Barut’u ziyaret ederek görevinden başarılar diledi.

 

Ziyarette konuşan Sivasbulteni.com Haber gazetesi İmtiyaz sahibi Apaydın,  Sivas bülteni yayınları hakkında Vali Barut’a, bilgiler vererek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Barut ise Sivas’ta görev yaptığı için çok mutlu olduğunu  söyledi. sivas bülteni

 

 

 

 

Editör => www.sivasbulteni.com

 

Facebook Sayfamız =>  https://www.facebook.com/sivasbultenicom

 

Twitter Resmi Sayfamız => https://twitter.com/sivas_bulteni

 

İletişim: sivasbulteni@hotmail.com.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.