pendik escort bayan
ak

Sivas'ta 75 Polisin Görev Yeri Değişti!

09.04.2014 - 18:13, Güncelleme: 09.04.2014 - 18:13
 

Sivas'ta 75 Polisin Görev Yeri Değişti!

Sivas Emniyeti'nde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi başta olmak üzere tüm şubelerde toplam 75 müdür, amir ve polisin yeri değiştirildi.

Sivas Emniyet Müdürlüğü'nde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi başta olmak üzere tüm şubelerde toplam 75 müdür, amir ve polisin yeri değiştirildi. EN ÇOK DEĞİŞİKLİK KOM'DA GERÇEKLEŞTİ 17 Aralık operasyonu sonrası Emniyet'te başlayan görevden alma ve görev değişikliği işlemleri sürüyor. Sivas Emniyet Müdürlüğü görevine bir süre önce atanan Turgay Çalışkan'ın yaptığı çalışmalar sonucunda Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, İstihbarat, Terörle Mücadele ile Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görev yapan 75 müdür, amir ve polis memurunun görev yerleri değiştirildi. En çok değişiklik 33 kişi ile Kaçakçılık ve Organize İşlerle Mücadele şubesinde gerçekleşti. sivas haber
Sivas Emniyeti'nde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi başta olmak üzere tüm şubelerde toplam 75 müdür, amir ve polisin yeri değiştirildi.

Sivas Emniyet Müdürlüğü'nde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi başta olmak üzere tüm şubelerde toplam 75 müdür, amir ve polisin yeri değiştirildi.


EN ÇOK DEĞİŞİKLİK KOM'DA GERÇEKLEŞTİ


17 Aralık operasyonu sonrası Emniyet'te başlayan görevden alma ve görev değişikliği işlemleri sürüyor. Sivas Emniyet Müdürlüğü görevine bir süre önce atanan Turgay Çalışkan'ın yaptığı çalışmalar sonucunda Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, İstihbarat, Terörle Mücadele ile Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görev yapan 75 müdür, amir ve polis memurunun görev yerleri değiştirildi. En çok değişiklik 33 kişi ile Kaçakçılık ve Organize İşlerle Mücadele şubesinde gerçekleşti. sivas haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.