pendik escort bayan
ak

Hezimete uğrayan Heper ağzını bozdu!...

02.04.2014 - 19:30, Güncelleme: 02.04.2014 - 19:30
 

Hezimete uğrayan Heper ağzını bozdu!...

Sivas belediye başkan adayı Gülümser Heper ağzını bozdu. Adaylık sürecinde sosyal medya üzerinden halka küfürler yağdıran Kardiyoloji Profesörü Dr. Gülümser Heper 30 Martta yapılan seçimlerin ardından sosyal medya üzerinden halka küfürler yağdırmaya devam

Cumhuriyet Halk Partisi Sivas Belediye başkan adayı olarak tanıtılan Heper halka proje anlatmak yerine sağlık sistemini sürekli eleştirmesiyle tanındı. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarda eleştirileri kabullenemeyen Heper insanlara küfrederek bir çok kesimin tepkisini topladı. Yapılan seçimlerin ardından nüfusu mahalleye orantılayacak olursak bir muhtarın alabileceği oya denk gelmeyen Heper uğradığı hezimetin ardından sosyal medyada halka ve yerel bir tv kanalına yüklendi. Heper facebook üzerinden yaptığı son paylaşımda şu ifadelere yer verdi. “Ben Sivas’ta siyaseti enseste benzetiyorum. Şöyleki: İçme suyuna kanalizasyon karışıyor. Medya kapatıyor. Sehrin suyunun yarısı arıtılmıyor. Medya kapatıyor. Sami Aydın 31 milyon euro atıksu projesini Sivaslının sırtına yıkmış. Medya kapatıyor. Fabrikalar kapatılmış medya kapatıyor. Arazi mafyası işbaşında. Medya kapatıyor. ÖzellikleTv 58 in besleme medyası parayı bastırınca sürekli akp yalıyor. Enseste bilirsiniz genelde olayı kapatan kişi düzenim bozulmasın diyen analardır. Burada analık medyanın üzerine düşmüş.  Beni sevmediler. Zira ben bu burada ensest var dedim…” Merak edip internette ensest ne demek diye aradığımızda karşımıza şu tanım çıktı. “Ensest (yasaksevi), yakın akrabalar arasında gönüllü ya da gönülsüz cinsel ilişkidir.” İşte Heper’in sayfasından seçimden sonra halka yaptığı hakaretler: “Kahvede akşama kadar sigara içip okey oynayan kitle evine düzenli gelen emeksiz paranın güvencesi olan AKP yi tercih etmiştir. ” “Akp nin hirsizligina evet diyen gafiller…Allah in çalmayin dediğini duymamak icin duvar mi oldunuz?”        
Sivas belediye başkan adayı Gülümser Heper ağzını bozdu. Adaylık sürecinde sosyal medya üzerinden halka küfürler yağdıran Kardiyoloji Profesörü Dr. Gülümser Heper 30 Martta yapılan seçimlerin ardından sosyal medya üzerinden halka küfürler yağdırmaya devam

Cumhuriyet Halk Partisi Sivas Belediye başkan adayı olarak tanıtılan Heper halka proje anlatmak yerine sağlık sistemini sürekli eleştirmesiyle tanındı. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarda eleştirileri kabullenemeyen Heper insanlara küfrederek bir çok kesimin tepkisini topladı. Yapılan seçimlerin ardından nüfusu mahalleye orantılayacak olursak bir muhtarın alabileceği oya denk gelmeyen Heper uğradığı hezimetin ardından sosyal medyada halka ve yerel bir tv kanalına yüklendi.


Heper facebook üzerinden yaptığı son paylaşımda şu ifadelere yer verdi.

“Ben Sivas’ta siyaseti enseste benzetiyorum. Şöyleki: İçme suyuna kanalizasyon karışıyor. Medya kapatıyor. Sehrin suyunun yarısı arıtılmıyor. Medya kapatıyor. Sami Aydın 31 milyon euro atıksu projesini Sivaslının sırtına yıkmış. Medya kapatıyor. Fabrikalar kapatılmış medya kapatıyor. Arazi mafyası işbaşında. Medya kapatıyor. ÖzellikleTv 58 in besleme medyası parayı bastırınca sürekli akp yalıyor. Enseste bilirsiniz genelde olayı kapatan kişi düzenim bozulmasın diyen analardır. Burada analık medyanın üzerine düşmüş.  Beni sevmediler. Zira ben bu burada ensest var dedim…”

Merak edip internette ensest ne demek diye aradığımızda karşımıza şu tanım çıktı.

“Ensest (yasaksevi), yakın akrabalar arasında gönüllü ya da gönülsüz cinsel ilişkidir.”

İşte Heper’in sayfasından seçimden sonra halka yaptığı hakaretler:

“Kahvede akşama kadar sigara içip okey oynayan kitle evine düzenli gelen emeksiz paranın güvencesi olan AKP yi tercih etmiştir. ”

“Akp nin hirsizligina evet diyen gafiller…Allah in çalmayin dediğini duymamak icin duvar mi oldunuz?”

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.