pendik escort bayan
ak

Ezgi Sertel'in Gözyaşları

22.03.2014 - 17:06, Güncelleme: 22.03.2014 - 17:06
 

Ezgi Sertel'in Gözyaşları

Ezgi Sertel bu hafta sonu İç Anadolu'nun en eski ve en önemli şehirlerinden biri olan Sivas'ta.

Ezgi Sertel bu hafta sonu İç Anadolu'nun en eski ve en önemli şehirlerinden biri olan Sivas'ta. Sivas'ın Kızılca Köyü'nü eşek sırtında gezen samimi sunucu, cam üfleme sanatını da ekranlara getiriyor. Sivas'ın yöresel lezzetlerinin tadına, misafir olduğu muhtarın evinde bakan Ezgi Sertel, aşıklık geleneğine özgü aşık atışmasına da eşlik etti. Kebapçılarda görmeye alışık olduğumuz büyük dönerlerin yapımını gösteren Şentürk Usta, Aşık Veysel'in kendi sazıyla Aşık Veysel türküleri söyledi. Türküleri dinlerken duygusallaşan Ezgi Sertel, gözyaşlarını tutamadı. Sivas'ın yöresel lezzetleriden Peskutan çorbası, Sivas köftesi, tandırda lavaş, gılık, çökelekli katmer ve Pekmezli haşıl yapımını ekranlara taşıyan Ezgi Sertel, sazıyla sözüyle Sivas türkülerine de eşlik etti.   Kaynak: Bültenler
Ezgi Sertel bu hafta sonu İç Anadolu'nun en eski ve en önemli şehirlerinden biri olan Sivas'ta.

Ezgi Sertel bu hafta sonu İç Anadolu'nun en eski ve en önemli şehirlerinden biri olan Sivas'ta. Sivas'ın Kızılca Köyü'nü eşek sırtında gezen samimi sunucu, cam üfleme sanatını da ekranlara getiriyor.


Sivas'ın yöresel lezzetlerinin tadına, misafir olduğu muhtarın evinde bakan Ezgi Sertel, aşıklık geleneğine özgü aşık atışmasına da eşlik etti.


Kebapçılarda görmeye alışık olduğumuz büyük dönerlerin yapımını gösteren Şentürk Usta, Aşık Veysel'in kendi sazıyla Aşık Veysel türküleri söyledi. Türküleri dinlerken duygusallaşan Ezgi Sertel, gözyaşlarını tutamadı.


Sivas'ın yöresel lezzetleriden Peskutan çorbası, Sivas köftesi, tandırda lavaş, gılık, çökelekli katmer ve Pekmezli haşıl yapımını ekranlara taşıyan Ezgi Sertel, sazıyla sözüyle Sivas türkülerine de eşlik etti.

 

Kaynak: Bültenler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.