pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sami Aydın: Sivas'a Çok Önemli Projeleri Bu Dönemde Kazandıracağız

19.03.2014 - 14:58, Güncelleme: 19.03.2014 - 14:58
 

Sami Aydın: Sivas'a Çok Önemli Projeleri Bu Dönemde Kazandıracağız

AK Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Mimar Sami Aydın, "Hiç kimse merak etmesin biz Sayın Başbakanımızın katkılarıyla, Bakanımızın desteği ile Sivas çok önemli projeleri bu dönemde kazandıracağız" dedi.

30 martta yapılacak yerel seçimlere en yoğun şekilde devam eden iktidar partisinin Sivas'taki adayı Mimar Sami Aydın Numune Hastanesi ve Sivas Demir Çelik Fabrikasını ziyaret etti.   Günü Numune Hastanesi Başhekimi Fikret Özkan'ı ziyaret ederek Başlayan Sami Aydın, burada hastane yöneticilerinden şehirde ve hastaneye ulaşan yollarda yaşanan trafik sorunu hakkında bilgi alarak fikir alışverişinde bulundu.   Ardından poliklinik ve idari bölümleri de ziyaret eden Aydın, vatandaşların sorun ve taleplerini tek tek dinledi. Vatandaşlar Sami Aydın'ın belediye başkanı olması halinde geçmişte yapmış olduğu çalışmaları yeniden beklediklerini belirterek Aydın'dan Sivas'a AVM yapmasını istediler. Mimar Aydın'ın ise göreve gelmeleri halinde Sivas'a ilk yapmayı düşündükleri projelerinden birinin de yaşam merkezi olduğunu ve Sivas'ın bu eksiğini gidereceklerini söyleyerek projeleri hakkında bilgi verdi.    Aydın, Numune Hastanesi'nde hastalar tarafından da büyük ilgi ve destek gördü.   Aydın, daha sonra Sivas Demir Çelik Fabrikasını da ziyaret ederek fabrika işçileri ile birlikte öğle yemeği yedi. Fabrikayı da gezen Aydın, burada yetkililerden fabrika hakkında bilgi aldı.   Ziyarette bir basın mensubunun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Sivas mitinginin ardından Ankara'da, "Sivas'a en büyük müjdemiz Sami Aydın'dır, en büyük müjdemiz onun projeleridir" ifadesinin hatırlatılması üzerine Aydın, Başbakan Erdoğan'a teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:     "Vatandaşın bakış açısı ile devleti yönetenlerin olaylara bakış açısı farklı olabiliyor bu da doğaldır. Bir seçim süreci var. İlk meydan mitingi Sivas'tan başlıyor ve doğal olarak bu diğer illerde de devam edecek. Sayın Başbakanımız bizim de arzu ettiğimiz Sivas'a kazandırılması istediğimiz bir kaç projeyi açıklamış olsaydı inanıyorum ki ondan sonra gittiği her ilde o benzeri projelerin açıklanması talebiyle karşı karşıya kalacaktı. Sayın Başbakanımız ile kurucu il başkanı olarak bu yola çıktığımız için beni kendileri çok iyi tanıyor. Belediye başkanlığında bir çok yerde örnek gösterdi. Bundan sonra ki süreçte de bizim Sivas'a neler kazandırabileceğimizi kendileri çok iyi biliyor. Önemli olan şu; bizim bütün projelerimize Sayın Başbakanımızın destek olacak olması. Bu konuda bize güvenmesi, Sivas'a olan ilgisi ve sevgisi tabi ki çok önemli. Sivas kamuoyuna şunu özellikle belirtmek istiyorum; hiç kimse merak etmesin biz Sayın Başbakanımızın katkılarıyla, bakanımızın desteği ile Sivas çok önemli projeleri bu dönemde kazandıracağız. Mitingde Sayın Başbakanımız bizim taleplerimizi bir anda açıklama durumuna geldi ama sonradan siyaset gereği öyle bir ortamda açıklamanın uygun olamayacağını düşünmüş olabilir. Mitingin ardından bizleri ve projelerimizi desteklerini söyledi. Başbakanımız Sami Aydın ve projeleri bizim için önemli diyorsa gerisi teferruattır." sivas
AK Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Mimar Sami Aydın, "Hiç kimse merak etmesin biz Sayın Başbakanımızın katkılarıyla, Bakanımızın desteği ile Sivas çok önemli projeleri bu dönemde kazandıracağız" dedi.

30 martta yapılacak yerel seçimlere en yoğun şekilde devam eden iktidar partisinin Sivas'taki adayı Mimar Sami Aydın Numune Hastanesi ve Sivas Demir Çelik Fabrikasını ziyaret etti.

 

Günü Numune Hastanesi Başhekimi Fikret Özkan'ı ziyaret ederek Başlayan Sami Aydın, burada hastane yöneticilerinden şehirde ve hastaneye ulaşan yollarda yaşanan trafik sorunu hakkında bilgi alarak fikir alışverişinde bulundu.

 

Ardından poliklinik ve idari bölümleri de ziyaret eden Aydın, vatandaşların sorun ve taleplerini tek tek dinledi. Vatandaşlar Sami Aydın'ın belediye başkanı olması halinde geçmişte yapmış olduğu çalışmaları yeniden beklediklerini belirterek Aydın'dan Sivas'a AVM yapmasını istediler. Mimar Aydın'ın ise göreve gelmeleri halinde Sivas'a ilk yapmayı düşündükleri projelerinden birinin de yaşam merkezi olduğunu ve Sivas'ın bu eksiğini gidereceklerini söyleyerek projeleri hakkında bilgi verdi. 

 

Aydın, Numune Hastanesi'nde hastalar tarafından da büyük ilgi ve destek gördü.

 

Aydın, daha sonra Sivas Demir Çelik Fabrikasını da ziyaret ederek fabrika işçileri ile birlikte öğle yemeği yedi. Fabrikayı da gezen Aydın, burada yetkililerden fabrika hakkında bilgi aldı.

 

Ziyarette bir basın mensubunun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Sivas mitinginin ardından Ankara'da, "Sivas'a en büyük müjdemiz Sami Aydın'dır, en büyük müjdemiz onun projeleridir" ifadesinin hatırlatılması üzerine Aydın, Başbakan Erdoğan'a teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:

 

 

"Vatandaşın bakış açısı ile devleti yönetenlerin olaylara bakış açısı farklı olabiliyor bu da doğaldır. Bir seçim süreci var. İlk meydan mitingi Sivas'tan başlıyor ve doğal olarak bu diğer illerde de devam edecek. Sayın Başbakanımız bizim de arzu ettiğimiz Sivas'a kazandırılması istediğimiz bir kaç projeyi açıklamış olsaydı inanıyorum ki ondan sonra gittiği her ilde o benzeri projelerin açıklanması talebiyle karşı karşıya kalacaktı. Sayın Başbakanımız ile kurucu il başkanı olarak bu yola çıktığımız için beni kendileri çok iyi tanıyor. Belediye başkanlığında bir çok yerde örnek gösterdi. Bundan sonra ki süreçte de bizim Sivas'a neler kazandırabileceğimizi kendileri çok iyi biliyor. Önemli olan şu; bizim bütün projelerimize Sayın Başbakanımızın destek olacak olması. Bu konuda bize güvenmesi, Sivas'a olan ilgisi ve sevgisi tabi ki çok önemli. Sivas kamuoyuna şunu özellikle belirtmek istiyorum; hiç kimse merak etmesin biz Sayın Başbakanımızın katkılarıyla, bakanımızın desteği ile Sivas çok önemli projeleri bu dönemde kazandıracağız. Mitingde Sayın Başbakanımız bizim taleplerimizi bir anda açıklama durumuna geldi ama sonradan siyaset gereği öyle bir ortamda açıklamanın uygun olamayacağını düşünmüş olabilir. Mitingin ardından bizleri ve projelerimizi desteklerini söyledi. Başbakanımız Sami Aydın ve projeleri bizim için önemli diyorsa gerisi teferruattır." sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.