pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İstiklal mah.Muhtar Adayı Asım Şanlı

25.02.2014 - 13:12, Güncelleme: 25.02.2014 - 13:12
 

İstiklal mah.Muhtar Adayı Asım Şanlı

Asım ŞANLI, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde İstiklal Mahallesi’nden Muhtarlığa aday oldu. 1962 Sivas Merkez doğumlu olan Şanlı, 30 Yıldır İstiklal mahallesinde ikamet etmekteyim dedi.

‘Halka Hizmet Hakka Hizmettir’ düsturuyla yola çıktığını belirten Asım Şanlı, Muhtar olarak seçilmesi halinde mahalle sakinlerinin her birine hakkaniyetle davranıp herkese aynı derece de yakın olacağını söyledi. Dört duvar arasına saklanıp ulaşılamaz muhtarlık anlayışından ziyade 24 saat hangi sebeple olursa olsun mahalle halkının yanında olan bir muhtarlık prensibiyle yola çıktığını belirten Şanlı, çevresinin yoğun talebiyle İstiklal Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu belirtti. Asım Şanlı Muhtar seçilmesi durumunda yapacakları hizmetleri şu şekilde sıraladı. 1-Mahallemizdeki parkın adı İstiklal bölge parkı olarak değişecek. 2-Parkın içinde trafonun yerine Elektrik, Su, Doğalgaz tahsilat gişesi yapılacak. 3-Kanuni okulunun yanındaki verici kaldırılacak. 4-Parkın içerisi yeniden düzenlenecek. 5-Sokak arası yollar tamir edilecek. 6-Muhtarlık Hizmetlerinde Kesinlikle mühür ücreti alınmayacak.
Asım ŞANLI, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde İstiklal Mahallesi’nden Muhtarlığa aday oldu. 1962 Sivas Merkez doğumlu olan Şanlı, 30 Yıldır İstiklal mahallesinde ikamet etmekteyim dedi.

‘Halka Hizmet Hakka Hizmettir’ düsturuyla yola çıktığını belirten Asım Şanlı, Muhtar olarak seçilmesi halinde mahalle sakinlerinin her birine hakkaniyetle davranıp herkese aynı derece de yakın olacağını söyledi.

Dört duvar arasına saklanıp ulaşılamaz muhtarlık anlayışından ziyade 24 saat hangi sebeple olursa olsun mahalle halkının yanında olan bir muhtarlık prensibiyle yola çıktığını belirten Şanlı, çevresinin yoğun talebiyle İstiklal Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu belirtti.

Asım Şanlı Muhtar seçilmesi durumunda yapacakları hizmetleri şu şekilde sıraladı.

1-Mahallemizdeki parkın adı İstiklal bölge parkı olarak değişecek.

2-Parkın içinde trafonun yerine Elektrik, Su, Doğalgaz tahsilat gişesi yapılacak.

3-Kanuni okulunun yanındaki verici kaldırılacak.

4-Parkın içerisi yeniden düzenlenecek.

5-Sokak arası yollar tamir edilecek.

6-Muhtarlık Hizmetlerinde Kesinlikle mühür ücreti alınmayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.