pendik escort bayan
ak

Kürşad Ergün Seçim Ziyaretlerine Devam Ediyor

22.02.2014 - 21:37, Güncelleme: 22.02.2014 - 21:37
 

Kürşad Ergün Seçim Ziyaretlerine Devam Ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Dr.Kürşad ERGÜN seçim çalışmalarını artırarak sürdürüyor. Yapılan araştırma ve anketlerde sürekli oy oranını artıran 2014 yerel seçimlerinin iddialı adayı Dr.Kürşad ERGÜN Sivas’ı karış karış geziyor v

Çalışmalar kapsamında Ergün İl Kütüphanesi, Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğünü ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Ziyaretlerde yoğun ilgi ile karşılaşan Ergün karalama politikası gütmeden sadece projelerini anlatarak destek istedi. Kütüphane personelinin sıkıntılarını dinleyen Ergün Mevcut İstasyon caddesine yapılacak olan Kütüphane yerinin son derece yanlış olduğunu buna karşılık Hanımlar kültür merkezinin yerinin de yanlış olduğunu iki alanında yeşil alan olması gerektiğini ifade eden ERGÜN “İnşallah göreve geldiğimizde Sivas kendisine yakışır bir Kütüphaneyi bizimle kazanacaktır” dedi. Bir sonraki durağı olan Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü personeli ile bir araya gelen Ergün Emniyet mensuplarının büyük ilgi ve teveccühü ile karşılaştı. Emniyet mensupları ile bir süre sohbet eden Ergün’e büyük destek geldi. Daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne geçen Ergün burada önce İl müdürü ile bir süre sohbet ederek kurum çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Ziyaretin ardından kurum personeli ile bir araya gelen Ergün personele kazandığında yapacağı projelerini anlatarak destek ve dua istedi. Personelin yoğun ilgi gösterdiği Ergün’e “Başkanım Sivas sürekli kaldırım değiştiren, asfalt yenileyen şehir oldu. Sivaslı her geçen gün şehrini terk ediyor. Çoluğumuz çocuğumuz işsiz” diyerek feryat etmeleri üzerine Ergün “çok haklısınız Sivas sürekli küçülüyor ve sürekli göç veriyor. Buna karşılık biz sadece park bahçeyi, kaldırım yenilemeyi kim yaptı tartışması yaşıyoruz. Sivas park ve bahçeye doymuştur elbette oda ihtiyaçtır ancak artık yeter. Sivas’ta Üretim olmadan Sivas’ı geliştiremezsiniz. İnşallah kazandığımızda Üreten Bir Sivas’ı herkes görecek” dedi. 
Milliyetçi Hareket Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Dr.Kürşad ERGÜN seçim çalışmalarını artırarak sürdürüyor. Yapılan araştırma ve anketlerde sürekli oy oranını artıran 2014 yerel seçimlerinin iddialı adayı Dr.Kürşad ERGÜN Sivas’ı karış karış geziyor v

Çalışmalar kapsamında Ergün İl Kütüphanesi, Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğünü ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Ziyaretlerde yoğun ilgi ile karşılaşan Ergün karalama politikası gütmeden sadece projelerini anlatarak destek istedi.

Kütüphane personelinin sıkıntılarını dinleyen Ergün Mevcut İstasyon caddesine yapılacak olan Kütüphane yerinin son derece yanlış olduğunu buna karşılık Hanımlar kültür merkezinin yerinin de yanlış olduğunu iki alanında yeşil alan olması gerektiğini ifade eden ERGÜN “İnşallah göreve geldiğimizde Sivas kendisine yakışır bir Kütüphaneyi bizimle kazanacaktır” dedi.

Bir sonraki durağı olan Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü personeli ile bir araya gelen Ergün Emniyet mensuplarının büyük ilgi ve teveccühü ile karşılaştı. Emniyet mensupları ile bir süre sohbet eden Ergün’e büyük destek geldi.

Daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne geçen Ergün burada önce İl müdürü ile bir süre sohbet ederek kurum çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Ziyaretin ardından kurum personeli ile bir araya gelen Ergün personele kazandığında yapacağı projelerini anlatarak destek ve dua istedi. Personelin yoğun ilgi gösterdiği Ergün’e “Başkanım Sivas sürekli kaldırım değiştiren, asfalt yenileyen şehir oldu. Sivaslı her geçen gün şehrini terk ediyor. Çoluğumuz çocuğumuz işsiz” diyerek feryat etmeleri üzerine Ergün “çok haklısınız Sivas sürekli küçülüyor ve sürekli göç veriyor. Buna karşılık biz sadece park bahçeyi, kaldırım yenilemeyi kim yaptı tartışması yaşıyoruz. Sivas park ve bahçeye doymuştur elbette oda ihtiyaçtır ancak artık yeter. Sivas’ta Üretim olmadan Sivas’ı geliştiremezsiniz. İnşallah kazandığımızda Üreten Bir Sivas’ı herkes görecek” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.