pendik escort bayan
ak

Kürşad Ergün Seçim Ziyaretlerine Devam Ediyor

16.02.2014 - 01:50, Güncelleme: 16.02.2014 - 01:50
 

Kürşad Ergün Seçim Ziyaretlerine Devam Ediyor

Uzman Kadrosu, genç ve dinamik yapısı ile dikkatleri çeken 2014 Belediye Başkanlığı Seçimlerinin iddialı ismi, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Belediye Başkan Adayı Dr. Kürşad Ergün çok kapsamlı seçim çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda daha önce 5 yıl hekim olarak hizmet verdiği Alibaba Bölgesinde bir kahvehane toplantısı birde ev toplantısı gerçekleştirdi. Yakın tanıdığı bölge halkının sıkıntılarına çare olacak projeler geliştirdiğini ve bu bölgenin sıkıntılarını en iyi kendisinin bildiğini ifade eden ERGÜN “5 yıl boyunca Alibaba Sağlık Ocağında sizlere hizmet etmeye çalıştım. Bu süre zarfında çok yakın aile dostluklarım, çok iyi ilişkilerim oldu. Şimdi ise Belediye Başkanı adayı olarak karşınızdayım. Bu bölgenin sıkıntılarını biliyorum ve çözümü için tüm hazırlıklarımızı uzman bir kadro ile tamamladık. Nasip olur desteklerinizle kazandığımız vakit tüm sıkıntılarını bir bir çözmeyi bir kardeşiniz olarak sizlere taahhüt ediyorum” dedi. Kahvehane toplantısında bir vatandaşın “Başkanım 50 yıldır heryere bir şeyler yapılıyor Alibaba hala aynı hiç değişmiyor. Gelen bir kaldırım yeniliyor, asvaltı yeniliyor bu” sözleri üzerine Ergün “inanın bizlerde bu durumdan muzdaribiz. Anlatmaya çalıştığımız konu bu. Sivas’ın ihtiyacı sadece park bahçe veya asvalt yenileme değil. Bu bölgeye köyünü terk edip gelen, ilçesini terk edip gelen insanlarımızı tanıyorum. Niye geldiler? Çocuklarını okutabilmek ve iş umudu ile geldiler. Peki biz bu insanımızın sorunlarını çözebildik mi? Veya beklentilerine cevap verebildik mi? Kesinlikle hayır? “ diyen Ergün; “Nasip olup kazandığımız vakit Sivas’ı; Üreten Bir Sivas haline getireceğiz, göç veren değil göç alan, insanların huzurlu mutlu yaşadığı, işsizliğin son bulduğu bir şehir haline getireceğiz” dedi. Göreve geldiğinde yapmayı planladığı projelerin animasyon görüntülerini de katılımcılara izleten ve bu esnada projelerini anlatan ERGÜN bölge halkının büyük desteğini aldı. sivas haber
Uzman Kadrosu, genç ve dinamik yapısı ile dikkatleri çeken 2014 Belediye Başkanlığı Seçimlerinin iddialı ismi, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Belediye Başkan Adayı Dr. Kürşad Ergün çok kapsamlı seçim çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda daha önce 5 yıl hekim olarak hizmet verdiği Alibaba Bölgesinde bir kahvehane toplantısı birde ev toplantısı gerçekleştirdi.

Yakın tanıdığı bölge halkının sıkıntılarına çare olacak projeler geliştirdiğini ve bu bölgenin sıkıntılarını en iyi kendisinin bildiğini ifade eden ERGÜN “5 yıl boyunca Alibaba Sağlık Ocağında sizlere hizmet etmeye çalıştım. Bu süre zarfında çok yakın aile dostluklarım, çok iyi ilişkilerim oldu. Şimdi ise Belediye Başkanı adayı olarak karşınızdayım. Bu bölgenin sıkıntılarını biliyorum ve çözümü için tüm hazırlıklarımızı uzman bir kadro ile tamamladık. Nasip olur desteklerinizle kazandığımız vakit tüm sıkıntılarını bir bir çözmeyi bir kardeşiniz olarak sizlere taahhüt ediyorum” dedi.

Kahvehane toplantısında bir vatandaşın “Başkanım 50 yıldır heryere bir şeyler yapılıyor Alibaba hala aynı hiç değişmiyor. Gelen bir kaldırım yeniliyor, asvaltı yeniliyor bu” sözleri üzerine Ergün “inanın bizlerde bu durumdan muzdaribiz. Anlatmaya çalıştığımız konu bu. Sivas’ın ihtiyacı sadece park bahçe veya asvalt yenileme değil. Bu bölgeye köyünü terk edip gelen, ilçesini terk edip gelen insanlarımızı tanıyorum. Niye geldiler? Çocuklarını okutabilmek ve iş umudu ile geldiler. Peki biz bu insanımızın sorunlarını çözebildik mi? Veya beklentilerine cevap verebildik mi? Kesinlikle hayır? “ diyen Ergün;

“Nasip olup kazandığımız vakit Sivas’ı; Üreten Bir Sivas haline getireceğiz, göç veren değil göç alan, insanların huzurlu mutlu yaşadığı, işsizliğin son bulduğu bir şehir haline getireceğiz” dedi.

Göreve geldiğinde yapmayı planladığı projelerin animasyon görüntülerini de katılımcılara izleten ve bu esnada projelerini anlatan ERGÜN bölge halkının büyük desteğini aldı. sivas haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.