pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Garanti Bankası ile SESOB Arasında Protokol İmzalandı

Spor 30.01.2014 - 13:06, Güncelleme: 30.01.2014 - 13:06
 

Garanti Bankası ile SESOB Arasında Protokol İmzalandı

Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (SESOB) ile Garanti Bankası İstasyon Şubesi arasında kredi protokolü imzalandı.

SESOB Başkanı Beşir Köksal ve Garanti Bankası Müdürü Ebru Önder arasında gerçekleştirilen protokol töreninde esnafların yüzünü güldürecek bir anlaşma yapıldı. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal yapılan protokolün esnaf açısından önemli olduğunu ifade ederek, esnafların bu kredilerden ve bankanın sunmuş olduğu imkanlardan faydalanmalarını istedi. Esnafların zor ve sıkıntılı olduğunu, bankalardan aldıkları kredilerle ayakta kalmaya çalıştıklarını dile getiren Köksal, yapılan protokolden esnafların faydalanmalarını istedi. Köksal, esnafın ve kobilerin yüzünü güldürecek olan bu protokole katkı ve desteklerinden dolayı banka yetkililerine teşekkür etti. Garanti Barkası Müdürü İstasyon Şube Müdürü Ebru Önder, banka olarak esnafın yüzünü güldürmek ve onlara katkı sağlamak istediklerini söyledi. Önder, “Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine kayıtlı esnaflar, Garanti’nin kredi paketlerinden ve yenilikçi ürünlerinden uygun koşullarla faydalanabilecek. İşletmeler, kendilerine sunulan özel fırsatlar dâhilinde, ihtiyaç duydukları krediyi Garanti Bankası’ndan alabilecek. Kadın girişimciler ve işini yeni kuran işletmelere ise daha uygun koşullarda kredi seçenekleri sunulacak. Bu protokol sonrasında esnafların her türlü bankacılık hizmetlerine yardımcı olacağız.” şeklinde konuştu. Yapılan konuşmaların ardından SESOB Başkanı Beşir Köksal ile Garanti Bankası Müdürü Ebru Önder arasında kredi protokolü imzalandı. sivas haber ( SİVAS )
Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (SESOB) ile Garanti Bankası İstasyon Şubesi arasında kredi protokolü imzalandı.

SESOB Başkanı Beşir Köksal ve Garanti Bankası Müdürü Ebru Önder arasında gerçekleştirilen protokol töreninde esnafların yüzünü güldürecek bir anlaşma yapıldı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal yapılan protokolün esnaf açısından önemli olduğunu ifade ederek, esnafların bu kredilerden ve bankanın sunmuş olduğu imkanlardan faydalanmalarını istedi. Esnafların zor ve sıkıntılı olduğunu, bankalardan aldıkları kredilerle ayakta kalmaya çalıştıklarını dile getiren Köksal, yapılan protokolden esnafların faydalanmalarını istedi.


Köksal, esnafın ve kobilerin yüzünü güldürecek olan bu protokole katkı ve desteklerinden dolayı banka yetkililerine teşekkür etti.

Garanti Barkası Müdürü İstasyon Şube Müdürü Ebru Önder, banka olarak esnafın yüzünü güldürmek ve onlara katkı sağlamak istediklerini söyledi. Önder, “Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine kayıtlı esnaflar, Garanti’nin kredi paketlerinden ve yenilikçi ürünlerinden uygun koşullarla faydalanabilecek. İşletmeler, kendilerine sunulan özel fırsatlar dâhilinde, ihtiyaç duydukları krediyi Garanti Bankası’ndan alabilecek. Kadın girişimciler ve işini yeni kuran işletmelere ise daha uygun koşullarda kredi seçenekleri sunulacak. Bu protokol sonrasında esnafların her türlü bankacılık hizmetlerine yardımcı olacağız.” şeklinde konuştu.


Yapılan konuşmaların ardından SESOB Başkanı Beşir Köksal ile Garanti Bankası Müdürü Ebru Önder arasında kredi protokolü imzalandı. sivas haber ( SİVAS )

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.