pendik escort bayan
ak

Emek mah, Muhtar Adayı Muharrem Erbaş

24.01.2014 - 19:59, Güncelleme: 24.01.2014 - 19:59
 

Emek mah, Muhtar Adayı Muharrem Erbaş

Yerel seçimler tarihi yaklaştıkça her geçen gün muhtar adayları da netleşmeye devam ediyor. Muharrem Erbaş’ta Sivas Merkez Emek Mahallesi Muhtarlığı için aday olduğunu açıkladı.

Muharrem Erbaş, adaylığı ile ilgili olarak yaptığı basın açıklamasında , “Daha önceden belirttiğim gibi  Emek mahallesi muhtar adayı olduğumu açıklıyorum. Çeşitli sivil toplum örgütlerinde 14 yıllık tecrübe ve deneyimimi halka hizmet olarak aktarıp, halka hizmet hakka hizmet politikasıyla Allah nasip ederse seçildiğim takdirde vatandaşlarımızın problemlerine çözüm bulmaya çalışacağım” dedi.   Erbaş ayrıca, “mahallemin sorunlarını yakından takip eden ve Sorunlarını bilen bir kişi olarak, bilgi, birikim ve sivil toplum örgütlerinde edindiğim tecrübemle mahallemize hizmet edeceğim dedi.Resmi  Kurum ve Kuruluşlarla mahallemiz arasında köprü olusturacağını belirten Erbaş, eğer bu hizmete beni layık görürseniz mahallemizi örnek mahalle yapma çabası gayreti içinde  olacağını söyledi. Her hangi bir ad altında kesinlikle mühür, evrak ücreti alınmayacaktır. Muhtarlığımızdaki işlemlerde Dijital ortamda hizmet vereceğiz dedi.   Seçmenlere şimdiden teşekkür ediyor, tüm muhtar adaylarına hayırlı diyorum” dedi. EMEK MAHALLESİ MUHTAR ADAYI         sivas muhtar , sivas muhtar adayları Abdulvahabigazi Mahallesi adayı,  Akdeğirmen Mahallesi adayı,  Alibaba Mahallesi adayı,  Altuntabak Mahallesi adayı,  Aydoğan Mahallesi adayı,  Bahtiyarbostan Mahallesi adayı, Çarşıbaşı Mahallesi adayı, Çayboyu Mahallesi adayı,  Çayyurt Mahallesi adayı,  Çiçekli Mahallesi adayı,  Danışmentgazi Mahallesi adayı,  Dedebalı Mahallesi adayı,  Demircilerardı Mahallesi adayı,  Diriliş Mahallesi adayı,  Dörteylül Mahallesi adayı,  Ece Mahallesi adayı, Emek Mahallesi adayı,  Esentepe Mahallesi adayı,  Esenyurt Mahallesi adayı, Eskikale Mahallesi adayı, Fatih Mahallesi adayı,  Ferhatbostan Mahallesi adayı,  Gökçebostan Mahallesi adayı,  Gökmedrese Mahallesi adayı, Gültepe Mahallesi adayı,  Gülyurt Mahallesi adayı,  Halilrıfatpaşa Mahallesi adayı,  Huzur Mahallesi adayı,  İnönü Mahallesi adayı,  İstiklal Mahallesi adayı,  Kadıburhanettin Mahallesi adayı,  Kaleardı Mahallesi adayı,  Kardeşler Mahallesi adayı, Karşıyaka Mahallesi adayı, Kılavuz Mahallesi adayı, Kızılırmak Mahallesi adayı, Küçük Minare Mahallesi adayı,  Kümbet Mahallesi adayı,  Mehmet Akif Ersoy Mahallesi adayı,  Mehmet Paşa Mahallesi adayı, Mevlana Mahallesi adayı, Mısmılırmak Mahallesi adayı, Mimar Sinan Mahallesi adayı, Orhangazi Mahallesi adayı,  Örtülüpınar Mahallesi adayı, Paşabey Mahallesi adayı, Pulur Mahallesi adayı, Selçuklu Mahallesi adayı, adayı,  Seyrantepe Mahallesi adayı,  Sularbaşı Mahallesi adayı, Şeyh Şamil Mahallesi adayı, Tuzlugöl Mahallesi adayı, Uluanak Mahallesi adayı,  Uzuntepe Mahallesi adayı, Üçlerbey Mahallesi adayı, Yahyabey Mahallesi adayı, Yeni Mh. Mahallesi adayı,  Yenidoğan Mahallesi adayı,  Yenişehir Mahallesi adayı, Yeşilyurt Mahallesi adayı, Yiğitler Mahallesi adayı, Yunus Emre Mahallesi adayı,      Yüceyurt Mahallesi adayı
Yerel seçimler tarihi yaklaştıkça her geçen gün muhtar adayları da netleşmeye devam ediyor. Muharrem Erbaş’ta Sivas Merkez Emek Mahallesi Muhtarlığı için aday olduğunu açıkladı.

Muharrem Erbaş, adaylığı ile ilgili olarak yaptığı basın açıklamasında , “Daha önceden belirttiğim gibi  Emek mahallesi muhtar adayı olduğumu açıklıyorum. Çeşitli sivil toplum örgütlerinde 14 yıllık tecrübe ve deneyimimi halka hizmet olarak aktarıp, halka hizmet hakka hizmet politikasıyla Allah nasip ederse seçildiğim takdirde vatandaşlarımızın problemlerine çözüm bulmaya çalışacağım” dedi.

 

Erbaş ayrıca, “mahallemin sorunlarını yakından takip eden ve Sorunlarını bilen bir kişi olarak, bilgi, birikim ve sivil toplum örgütlerinde edindiğim tecrübemle mahallemize hizmet edeceğim dedi.Resmi  Kurum ve Kuruluşlarla mahallemiz arasında köprü olusturacağını belirten Erbaş, eğer bu hizmete beni layık görürseniz mahallemizi örnek mahalle yapma çabası gayreti içinde  olacağını söyledi. Her hangi bir ad altında kesinlikle mühür, evrak ücreti alınmayacaktır. Muhtarlığımızdaki işlemlerde Dijital ortamda hizmet vereceğiz dedi.

 

Seçmenlere şimdiden teşekkür ediyor, tüm muhtar adaylarına hayırlı diyorum” dedi. EMEK MAHALLESİ MUHTAR ADAYI

 

 

 

 

sivas muhtar , sivas muhtar adayları

Abdulvahabigazi Mahallesi adayı,

 Akdeğirmen Mahallesi adayı,

 Alibaba Mahallesi adayı,

 Altuntabak Mahallesi adayı,

 Aydoğan Mahallesi adayı,

 Bahtiyarbostan Mahallesi adayı,

Çarşıbaşı Mahallesi adayı,

Çayboyu Mahallesi adayı,

 Çayyurt Mahallesi adayı,

 Çiçekli Mahallesi adayı,

 Danışmentgazi Mahallesi adayı,

 Dedebalı Mahallesi adayı,

 Demircilerardı Mahallesi adayı,

 Diriliş Mahallesi adayı,

 Dörteylül Mahallesi adayı,

 Ece Mahallesi adayı,

Emek Mahallesi adayı,

 Esentepe Mahallesi adayı,

 Esenyurt Mahallesi adayı,

Eskikale Mahallesi adayı,

Fatih Mahallesi adayı,

 Ferhatbostan Mahallesi adayı,

 Gökçebostan Mahallesi adayı,

 Gökmedrese Mahallesi adayı,

Gültepe Mahallesi adayı,

 Gülyurt Mahallesi adayı,

 Halilrıfatpaşa Mahallesi adayı,

 Huzur Mahallesi adayı,

 İnönü Mahallesi adayı,

 İstiklal Mahallesi adayı,

 Kadıburhanettin Mahallesi adayı,

 Kaleardı Mahallesi adayı,

 Kardeşler Mahallesi adayı,

Karşıyaka Mahallesi adayı,

Kılavuz Mahallesi adayı,

Kızılırmak Mahallesi adayı,

Küçük Minare Mahallesi adayı,

 Kümbet Mahallesi adayı,

 Mehmet Akif Ersoy Mahallesi adayı,

 Mehmet Paşa Mahallesi adayı,

Mevlana Mahallesi adayı,

Mısmılırmak Mahallesi adayı,

Mimar Sinan Mahallesi adayı,

Orhangazi Mahallesi adayı,

 Örtülüpınar Mahallesi adayı,

Paşabey Mahallesi adayı,

Pulur Mahallesi adayı,

Selçuklu Mahallesi adayı, adayı,

 Seyrantepe Mahallesi adayı,

 Sularbaşı Mahallesi adayı,

Şeyh Şamil Mahallesi adayı,

Tuzlugöl Mahallesi adayı,

Uluanak Mahallesi adayı,

 Uzuntepe Mahallesi adayı,

Üçlerbey Mahallesi adayı,

Yahyabey Mahallesi adayı,

Yeni Mh. Mahallesi adayı,

 Yenidoğan Mahallesi adayı,

 Yenişehir Mahallesi adayı,

Yeşilyurt Mahallesi adayı,

Yiğitler Mahallesi adayı,

Yunus Emre Mahallesi adayı,

 

 

 Yüceyurt Mahallesi adayı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.