pendik escort bayan
ak

Ak Parti Sivas ilçe adayları bu hafta açıklanıyor

25.12.2013 - 09:41, Güncelleme: 25.12.2013 - 09:41
 

Ak Parti Sivas ilçe adayları bu hafta açıklanıyor

30 Mart 2014 Yerel seçimlerine yakın Sivas belediye başkanını açıklayan AK Parti’de şimdi de gözler bu hafta açıklanması beklenen ilçe belediye başkan adaylarına çevrilmiş durumda.

Sivas,ta Mimar Sami Aydın ile yola devam kararı alan AK Parti, ilçe adaylarını belirleme noktasında isimler üzerinde titizlikle çalışıyor. Sivas’da ki 16 ilçenin tamamını kazanmak isteyen AK Parti, bu başarıyı yakalamak için seçimlerde yola en doğru adayla çıkmak istiyor. Bu noktada partinin kimi aday göstereceği büyük merakla beklenirken, hiç şüphesiz aday adayları arasında büyük bir çekişme yaşanıyor. Parti iddialı isimler arasında en isabetli kararı vermek için hem sahada anket çalışmalarına yer verdi hem de temayül yoklaması yaparak teşkilatının görüşünü aldı.   Bu çalışmalar, Akıncılar, Altınyayla, Divriği, Doğanşar, Gemerek, Gölova, Gürün, Hafik, İmranlı, Kangal, Koyulhisar, Suşehri, Şarkışlı, Ulaş, Yıldızeli ve Zara’da birebir uygulandı. sorunlu bölgelerde de teşkilat yoğun çaba harcıyor. Bir taraftan en doğru ismi arayan AK Parti diğer taraftan küskünlükler yaratamamak için çaba harcıyor.  ilçelerde yaşanabilecek olası ayrışmalar seçim sonuçlarını doğrudan etkileyebileceğini teşkilatta ki herkes dile getiriyor.   Gözler şu anda parti teşkilat komisyonuna çevrilmiş durumda. Heyecanın tavan yaptığı bu haftada AK Parti’nin ilçe belediye başkan adaylarını da açıklamasını bekleniyor. Aday adayları arasında Dikkat çekecek isimlerle ak parti seçimlere girebilir. Başbakan Erdoğan’ın özellikle Halkın istediği adaylarla yola çıkacaklarını söylemesi, yapılan kamuoyu yoklması ve anketlerde isimleri ön plana çıkacak adayları göstereceği  tahmin ediliyor. Unutmayalımki Siyasette 12 saat bile uzun bir süredir, her an her şey olabilir. SİVAS HABER  
30 Mart 2014 Yerel seçimlerine yakın Sivas belediye başkanını açıklayan AK Parti’de şimdi de gözler bu hafta açıklanması beklenen ilçe belediye başkan adaylarına çevrilmiş durumda.

Sivas,ta Mimar Sami Aydın ile yola devam kararı alan AK Parti, ilçe adaylarını belirleme noktasında isimler üzerinde titizlikle çalışıyor. Sivas’da ki 16 ilçenin tamamını kazanmak isteyen AK Parti, bu başarıyı yakalamak için seçimlerde yola en doğru adayla çıkmak istiyor. Bu noktada partinin kimi aday göstereceği büyük merakla beklenirken, hiç şüphesiz aday adayları arasında büyük bir çekişme yaşanıyor. Parti iddialı isimler arasında en isabetli kararı vermek için hem sahada anket çalışmalarına yer verdi hem de temayül yoklaması yaparak teşkilatının görüşünü aldı.

 

Bu çalışmalar, Akıncılar, Altınyayla, Divriği, Doğanşar, Gemerek, Gölova, Gürün, Hafik, İmranlı, Kangal, Koyulhisar, Suşehri, Şarkışlı, Ulaş, Yıldızeli ve Zara’da birebir uygulandı. sorunlu bölgelerde de teşkilat yoğun çaba harcıyor. Bir taraftan en doğru ismi arayan AK Parti diğer taraftan küskünlükler yaratamamak için çaba harcıyor.  ilçelerde yaşanabilecek olası ayrışmalar seçim sonuçlarını doğrudan etkileyebileceğini teşkilatta ki herkes dile getiriyor.

 

Gözler şu anda parti teşkilat komisyonuna çevrilmiş durumda. Heyecanın tavan yaptığı bu haftada AK Parti’nin ilçe belediye başkan adaylarını da açıklamasını bekleniyor. Aday adayları arasında Dikkat çekecek isimlerle ak parti seçimlere girebilir. Başbakan Erdoğan’ın özellikle Halkın istediği adaylarla yola çıkacaklarını söylemesi, yapılan kamuoyu yoklması ve anketlerde isimleri ön plana çıkacak adayları göstereceği  tahmin ediliyor. Unutmayalımki Siyasette 12 saat bile uzun bir süredir, her an her şey olabilir. SİVAS HABER

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.